Edície 2016

R4 Chorus. Prémiová kvalita.

Začiatkom roka zaradil veľkoobchod SCP PAPIER do štandardného skladového sortimentu natierané papiere R4 Chorus. Bezdrevné natierané papiere prémiovej kvality sú určené na hárkovú ofsetovú tlač a sú vyrábané medzinárodnou skupinou Burgo Group vo výrobnom závode Burgo Ardeny.

Burgo Group je jedným z najväčších európskych producentov natieraných papierov, ktorý popri inovovaní výrobných postupov vo svojich závodoch aktívne vyvíja nové papierenské technológie, pričom kladie dôraz na kvalitu, ekológiu a udržateľný rozvoj. V súčasnosti spravuje Burgo Group 12 papierní na území Talianska a jednu v belgických Ardenách.

 

História skupiny Burgo siaha do roku 1905, kedy Luigi Burgo postavil na severozápade Talianska papiereň v meste Verzuolo. Burgo bol vtedy mladý taliansky inžinier. V roku 1899 postavil vodnú elektráreň, ktorá dodávala elektrickú energiu pre verejné osvetlenie vo Verzuole. Snaha zužitkovať prebytok vyprodukovanej energie a dostatok vody v oblasti ho priviedli k plánu postaviť papiereň. Jeho papierenská spoločnosť z roka na rok rástla a zapísala sa do histórie talianskeho priemyslu. V roku 1918 sa stala najväčším výrobcom papiera v Taliansku. V roku 1930 bola už spoločnosťou európskeho významu – zamestnávala 5 400 ľudí v ôsmich talianskych papierňach.

Spoločnosť SCP PAPIER už niekoľko rokov dodáva papiere R4 Chorus veľkým tlačiarňam. Dobré skúsenosti a spokojnosť tlačiarov viedli k zaradeniu prémiovej značky R4 Chorus
do štandardného skladového sortimentu. SCP PAPIER ponúka lesklý R4 Chorus Gloss a matný R4 Chorus Satin v plošných hmotnostiach od 90 g/m² do 350 g/m². Tri vrstvy náteru na obidvoch stranách prispievajú k brilantnej kvalite tlače. Papiere R4 Chorus vynikajú vysokou opacitou a harmonicky vyváženými vlastnosťami.

Vo februári tohto roku podporil SCP PAPIER značku R4 Chorus informatívnym mailingom, novým vzorkovníkom a predajnou marketingovou akciou. Hlavnou cenou v predajnej akcii bol luxusný víkendový pobyt pre 2 osoby v kaštieli Château Appony v Oponiciach. Kaštieľ je  známy vzácnou barokovou knižnicou šľachtického rodu Apponyiovcov.

Nový vzorkovník papierov R4 Chorus z dielne SCP PAPIER obsahuje potlačené vzorky všetkých ponúkaných plošných hmotností R4 Chorus Gloss a R4 Chorus Satin vo formáte A4. Obálka je vyrobená z papiera R4 Chorus Gloss 350 g/m² obojstranne laminovaného lesklou fóliou.

Vzorkovník je možné získať prostredníctvom obchodného zástupcu, alebo  prostredníctvom Zákazníckeho centra SCP PAPIER:

SCP linka: 0850 003 456 scppapier@scppapier.com www.scppapier.com

 

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Tlačidlo Späť hore