Edície 2016

OneDay Roadshow Europe 2016

V dňoch 14.-17. marca sa uskutočnil štvordňový cyklus výnimočných reklamných stretnutí v štyroch európskych mestách (Bratislava, Viedeň, Mníchov a Praha). Pre zúčastnených to bola príležitosť poznať miestne odvetvové trendy a na stretnutie profesionálov reklamného odvetvia.

Prvou tohtoročnou zastávkou bola Bratislava, ktorá vystavovateľov privítala v dokonale pripravenom Radisson BLU Carlton Hoteli, kde už od 10:00 hodiny (14. 3. 2016) začali prvé obchodné stretnutia. Toho dňa podujatie navštívilo 90 hostí.

Druhým mestom na trase OneDay Roadshow bola Viedeň, ktorá nie je bezdôvodne nazývaná jedným z najkrajších miest v Európe. Krása plynúca z pamiatkovej architektúry a úchvatné pohľady boli len predtuchou toho, čo čakalo návštevníkov toho dňa. ARCOTEL Wimberger Wienna sa naplnil predstaviteľmi rakúskeho reklamného odvetvia, ktorí so záujmom sledovali ponukové návrhy vystavovateľov. Ďalšie mesto, ďalšie obchodné stretnutia a ďalšie šance na prienik s exportnou ponukou na miestny reklamný trh.

Reklamné dobrodružstvo pokračovalo 16. marca v hlavnom meste Bavorska – v Mníchove. Distribútori reklamných suvenírov sa mohli oboznámiť s ponukou a kvalitou dodávateľov reklamy. Stretnutie v Mníchove sa ukázalo ako dokonalá príležitosť na nadviazanie nových obchodných kontaktov a poskytlo nádej na oživenie obchodnej spolupráce v tejto časti Európy.

Posledným bodom na mape Európy sa stala Praha. V sále Diplomat v hoteli Praha sa nachádzali špecialisti z reklamného odvetvia, ktorí sa prišli oboznámiť s bohatou ponukou vystavovateľov. Český reklamný trh sa ukázal ako veľmi otvorený voči zahraničným ponukám. Potvrdil to živý záujem 84 osôb, ktorí toho dňa prišli na stretnutie s vystavovateľmi a mnohé zaujímavé obchodné rozhovory.

V priebehu štyroch dní svoje reklamné ponuky predstavili firmy z Česka, Rakúska, Nemecka, Belgicka, Estónska, Francúzska, Maďarska, Talianska, Slovenska a Poľska. Spolu OneDay Roadshow 2016 navštívilo takmer 300 návštevníkov. Nadviazané kontakty prispeli k posilneniu medzinárodných vzťahov na reklamnom trhu. Poďakovanie patrí vystavovateľom, ako aj všetkým návštevníkom.

www.europe.onedayshow.eu

 

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Tlačidlo Späť hore