Edície 2016Edície časopisu

Z Düsseldorfu sa už čoskoro opäť stane drupacity

Celosvetovo vedúci veľtrh Drupa je no1-Touchpoint svojej branže.

Počas 11 veľtržných dní ponúka exkluzívnu platformu pre inovatívne riešenia v oblasti tlače a crossmedia, technológií budúcnosti a priemyselných aplikácií. Prezentuje sa tu kompletný reťazec tvorby hodnôt: od výrobcov strojov a ich subdodávateľov, cez IT špecialistov až po crossmedia a poskytovateľov finančných služieb. Na veľtrhu Drupa 2016 sa v 19 veľtržných halách bude prezentovať približne 1 500 vystavovateľov z 50 krajín. Posledný ročník veľtrhu Drupa v roku 2012 navštívilo 314 500 odborníkov z 30 krajín, pričom až 60 percent tvorili zahraniční návštevníci.

touch innovations

Veľtrh Drupa s highlight-témami print, functional printing, packaging production, multichannel, 3D printing a green printing reaguje na zmeny v print-media branži a novými riešeniami a špičkovými technológiami oslovuje nové cieľové skupiny návštevníkov.

touch inspirations

Už dnes je jasné, že fyzické a digitálne technológie ako aj svety offline a online sa stále viac prepájajú. Future Visions je špeciálna ponuka veľtrhu Drupa pre všetkých, ktorí sa zavčasu chcú zaoberať budúcim vývojom branže. Početné zvláštne prehliadky a podujatia poskytujú nové podnety k zamysleniu a perspektívy pre biznis.

Veľtrh Drupa s Online-Ticketshopom a eTicketmi: Print@home a cestujte zdarma na výstavisko

Na veľtrh Drupa sú opäť v ponuke vstupenky vo forme eTicketu, čo ponúka návštevníkom hneď dvojitý úžitok: tieto vstupenky šetria čas a peniaze. Návštevníci si svoju vstupenku môžu zakúpiť online, vytlačiť si ju na vlastnej tlačiarni alebo stiahnuť vo forme kódu a následne cestovať zdarma na výstavisko. Okrem toho je eTicket podstatne lacnejší než vstupenka zakúpená priamo pri pokladni výstaviska.

Veľtrh drupa 2016 sa koná v dňoch 31. mája až 10. júna 2016, otváracia doba veľtrhu je v pondelok až piatok od 10.00 hod. do 18.00 hod., v sobotu a nedeľu od 10.00 hod. do 17.00 hod.

Ceny vstupeniek:

jednodenná online 45,- EUR (pri pokladni 65,- EUR),

trojdenná online 120,- EUR (pri pokladni 175,- EUR),

päťdenná online 190,- EUR (pri pokladni 290,- EUR),

zľavnená online 15,- EUR (v predpredaji 25,- EUR), katalóg 25,- EUR.

Vstupenky veľtrhu drupa oprávňujú k bezplatnej jazde na výstavisko a späť z výstaviska autobusom, električkou alebo vlakom v rámci regionálnej dopravnej siete Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR) – Preisstufe D a Rhein-Sieg (VRS) – DB, bezpríplatkové vlaky 2. triedy.

Viac informácií o veľtrhu nájdete na stránke www.drupa.de.

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Tlačidlo Späť hore